Proeverijen 2017-07-10T08:18:48+00:00

Proeverijen

Qvino is gespecialiseerd in het organiseren van wijnproeverijen. U krijgt hierbij niet alleen de gelegenheid om bijzondere wijnen te proeven, ook wordt er uitleg gegeven over de kunst van het proeven, de bereidingswijze van de verschillende wijnen, herkomst, tradities en anekdotes.

De proeverijen worden vergezeld van bijpassende amuses welke de wijnen uitmuntend verrijken. Per avond staat er 1 soort wijn centraal (rode, witte, rosé of mousserend), maar wees gerust, dat betekend niet dat er geen mogelijkheid is tot het proeven van andere gerelateerde wijnen. Tijdens onze proeverijen maakt u kennis met verschillende wijnen en kunt u uw ervaringen delen met andere wijnliefhebbers.

Houdt onze agenda in de gaten om te zien wanneer uw favorieten wijnsoort gepresenteerd wordt. Wij zien u binnenkort graag op 1 van onze proeverijen. Onze proeverijen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wijndrinker.

Mocht u met een groep deel willen nemen aan een proeverij? Vanaf 15 personen zijn er ook mogelijkheden tot proeverijen op maat. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of gewoon een gezellig avondje met vrienden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten?

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

We zijn telefonisch bereikbaar op 033 2100 111, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact