Locatie 2017-07-14T08:20:52+00:00

Locatie

De sfeer van landelijkheid! Dat proeft u in deze prachtige monumentale vrijstaande hallenhuisboerderij welke stamt uit 1754. Omgetoverd tot een cottageachtig pand met gestucte wanden, monumentzwarte luiken en een rieten kap met rondom een pad van Waalsteentjes en verschillende zitjes. Dit is historie pur sang. De hooimijt van de boerderij, welke vroeger als hooischuur is gebruikt voor de boerderij, is nu omgebouwd tot een knusse locatie waar de proeverijen geheel in sfeer gegeven worden. Dit alles wordt omgeven door een fantastische lommerrijke tuin welke het plaatje geheel afmaken.

De boerderij is 2012 ingrijpend gerenoveerd waarbij alles tot in de kleinste details is aangepakt. Het heeft een landelijk uitstraling met een doorleefde sfeer. Tijdens de renovatie zijn veelal originele materialen verwerkt en met oude methodes toegepast. Tevens is er veel hout toegepast, met name in deuren en plafonds, dit alles draagt bij aan de rustieke sfeer.

Ook het exterieur van de boerderij is geheel gerestaureerd en heeft z’n authentieke uitstraling behouden evenals zijn historische vorm.

In de uiterwaarden van de Nederrijn, nabij het eiland van Maurik, ligt de wijnboerderij waar u van deze bijzondere wijnproeverijen mag genieten. Maurik ligt in de Betuwe, ook wel ‘de oogappel van de Betuwe” genoemd. De Betuwe is het belangrijkste fruitteeltgebied van Nederland. Er wordt allerlei fruit gekweekt, vooral appels, peren en kersen. Dit fruit groeit in boomgaarden welke fantastische vergezichten kan geven gedurende de verschillende tijden van het jaar.

Wij nodigen u daarom dus graag uit om deel te nemen aan onze proeverijen en een kijkje te nemen op dit pittoreske plekje waar het verleden en het heden elkaar kruisen. Tot snel!

Meer weten?

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

We zijn telefonisch bereikbaar op 033 2100 111, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact